Bestseller ‘Een onweerstaanbaar CV’ nu als online programma!
Bestseller ‘Een onweerstaanbaar CV’ nu als online programma!
16 oktober 2015 
in CV
1 min. leestijd

Bestseller ‘Een onweerstaanbaar CV’ nu als online programma!

Natuurlijk gaan we allemaal met onze tijd mee en zijn we volledig sociaal, viraal en wat al dan niet meer. Maar opvallend hoe belangrijk het ouderwetse CV blijft als je verder wilt komen. Dat eenvoudige document blijft cruciaal als jouw zaakwaarnemer, als vooruitgeschoven post met toegang tot plekken waar je zelf nog niet komen kunt. Jouw eerste indruk wordt in veel gevallen gemaakt door je Curriculum Vitae.

Het begon op een paradijselijk eiland

Tien jaar geleden creëerden mijn vrouw Wien en ik, op de paradijselijke Perhentian Islands van Maleisië, het boek ‘Een onweerstaanbaar CV’ (en onze inmiddels negen jarige dochter, maar dat terzijde). De 15e druk van het boek ligt inmiddels in de winkel, wat betekent dat er meer dan 25.000 exemplaren van verkocht zijn, wat natuurlijk ongelooflijk veel is. Blijkbaar vervult het boek een grote behoefte en levert het een waardevolle bijdrage voor velen. Daar zijn we allebei echt apetrots op!

De content is dan ook nog steeds zeer relevant. Want wist je dat…

  • … het merendeel van de mensen zaken uit hun verleden op het CV heeft staan waar ze eigenlijk helemaal niets meer mee te maken willen hebben?
  • … de meeste professionals nog steeds niet snappen dat je de klik maakt met het persoonlijke?
  • … er maar één persoon echt blij van je CV moet worden, en dat ben jij zelf!?

De mythes die in het boek ontkracht worden (geen/wel foto op je CV/ alleen foto als je niet al te lelijk bent, etc…), de nieuwe methode die wij introduceren en eenvoudige CV tips om het honderdmaal effectiever te laten worden, gelden vandaag nog net zo zeer als 10 jaar geleden.

2015: Online programma ‘Een onweerstaanbaar CV’

Om aan de grote vraag te voldoen, hebben we daarom ons boek vertaald naar een online programma. (dit keer niet op een paradijselijk eiland, maar in de studio’s van StudyTube in de Amsterdamse binnenstad)

We hebben een programma gemaakt, waarmee je in 1 avond voor jezelf een krachtig en onweerstaanbaar CV maakt. Met vele instructievideo’s, voorbeelden en uitleg, helpen Wien en ik je door de materie en zetten we je laagdrempelig aan het werk. Het resultaat na nog geen 2,5 uur: een onweerstaanbaar CV waar je blij van wordt en wat voor je gaat werken!

Wij geloven dat het eenvoudige proces van een nieuw CV maken, voor veel mensen een belangrijke eerste stap is om zichzelf serieus te nemen, zich met meer zelfvertrouwen beter op de kaart te zetten en werk te vinden dat beter past bij je talenten. Wat laten we eerlijk zijn: het leven is toch veel te kort voor de verkeerde baan?

Klik hier voor het online programma

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen