CV

Bestseller ‘Een onweerstaanbaar CV’ nu als online programma!

Natuurlijk gaan we allemaal met onze tijd mee en zijn we volledig sociaal, viraal en wat al dan niet meer. Maar opvallend hoe belangrijk het ouderwetse CV blijft als je verder wilt komen. Dat eenvoudige document blijft cruciaal als jouw zaakwaarnemer, als vooruitgeschoven post met toegang tot plekken waar je zelf nog niet komen kunt. Jouw eerste indruk wordt in veel gevallen gemaakt door je Curriculum Vitae.

Het begon op een paradijselijk eiland

Tien jaar geleden creëerden mijn vrouw Wien en ik, op de paradijselijke Perhentian Islands van Maleisië, het boek ‘Een onweerstaanbaar CV’ (en onze inmiddels negen jarige dochter, maar dat terzijde). De 15e druk van het boek ligt inmiddels in de winkel, wat betekent dat er meer dan 25.000 exemplaren van verkocht zijn, wat natuurlijk ongelooflijk veel is. Blijkbaar vervult het boek een grote behoefte en levert het een waardevolle bijdrage voor velen. Daar zijn we allebei echt apetrots op!

De content is dan ook nog steeds zeer relevant. Want wist je dat…

  • … het merendeel van de mensen zaken uit hun verleden op het CV heeft staan waar ze eigenlijk helemaal niets meer mee te maken willen hebben?
  • … de meeste professionals nog steeds niet snappen dat je de klik maakt met het persoonlijke?
  • … er maar één persoon echt blij van je CV moet worden, en dat ben jij zelf!?

De mythes die in het boek ontkracht worden (geen/wel foto op je CV/ alleen foto als je niet al te lelijk bent, etc…), de nieuwe methode die wij introduceren en eenvoudige CV tips om het honderdmaal effectiever te laten worden, gelden vandaag nog net zo zeer als 10 jaar geleden.

2015: Online programma ‘Een onweerstaanbaar CV’

Om aan de grote vraag te voldoen, hebben we daarom ons boek vertaald naar een online programma. (dit keer niet op een paradijselijk eiland, maar in de studio’s van StudyTube in de Amsterdamse binnenstad)

We hebben een programma gemaakt, waarmee je in 1 avond voor jezelf een krachtig en onweerstaanbaar CV maakt. Met vele instructievideo’s, voorbeelden en uitleg, helpen Wien en ik je door de materie en zetten we je laagdrempelig aan het werk. Het resultaat na nog geen 2,5 uur: een onweerstaanbaar CV waar je blij van wordt en wat voor je gaat werken!

Wij geloven dat het eenvoudige proces van een nieuw CV maken, voor veel mensen een belangrijke eerste stap is om zichzelf serieus te nemen, zich met meer zelfvertrouwen beter op de kaart te zetten en werk te vinden dat beter past bij je talenten. Wat laten we eerlijk zijn: het leven is toch veel te kort voor de verkeerde baan?

Klik hier voor het online programma

Is jouw CV het beste CV van Nederland?

Het boek ‘Een onweerstaanbaar CV’, dat ik samen met mijn vrouw Wien schreef in 2006 (in Maleisië!), kwam in 2011 in een nieuwe versie uit. We deden hier een oproep voor onweerstaanbare CV’s voor in het boek. Je kunt het boek – met de CV’s – inmiddels hier bestellen.
Van het boek ‘Een onweerstaanbaar CV’ zijn inmiddels zo’n 20.000 exemplaren verkocht. Een heel mooi aantal voor een loopbaanboek.

Een onweerstaanbaar CV

Op zich niet zo gek, want een CV is nog steeds een cruciaal onderdeel van veel sollicitatie- en oriëntatietrajecten. En dus bij uitstek het document wat je kunt inzetten voor je ‘personal branding’. Laat jouw CV je van je meest sprankelende kant zien?
In ons boek laten we zien dat er eigenlijk maar één maatstaf is voor een goed CV: de vraag of je er zelf blij van wordt!
Is het CV in staat jou – op de voor jou beste manier aan anderen te presenteren, ook als je zelf niet in de buurt bent. En welke keuzes in vorm, inhoud en presentatie moet je daarvoor kiezen. Er is zoveel mogelijk, kijk maar eens hier of hier of hier (als je ’t wat minder heftig wilt).

Op deze website kun je nog meer voorbeelden van cv’s vinden

De nieuwste versie van het boek, wordt uitgebreid met een full colour katern, waarin de beste voorbeelden van onweerstaanbare CV’s worden opgenomen. En daarvoor gaan we op zoek!

Heb jij een CV dat een gooi kan doen naar de titel ‘Het Beste CV van Nederland’ ?

Doe mee aan de competitie en stuur je CV naar cv@talentfirst.nl met een motivatie voor je nominatie. Als we onder de indruk zijn, tonen we je CV hieronder op deze online plek. Op die manier kunnen bezoekers van deze site, middels een reactie op dit bericht, hun stem uitbrengen op het beste CV.

De beste CV’s krijgen een ereplaatsje in ons boek! Als dat geen versneller van je loopbaan wordt….!

Geef je mening!
Onderstaande CV’s zijn als ‘onweerstaanbaar’ opgenomen. Welke vind jij het best/ mooist/ effectiefst?
Laat je reactie onder aan dit bericht achter. Als je een reactie achterlaat, maar je kans op een gratis boek, we verloten 10 exemplaren. De best beoordeelde CV’s kom in ons boek!

Inzending 1. Dimitri Lambermont

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 3. Marjo Roos


Inzending 4. Annette Dolle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 5. Marnet Schoemaker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 6. Carolien Ruijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 7. Petra Schouten-Mathey

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 8. Tessa Faber

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 9. Leonie Fotiadis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 10. Peter van Embden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 11. Sonja Hollands

 

Inzending 12. Marcel Burger
Inzending 13. Anna Duznovic

Inzending 14. Emil Doychev

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 15. Daan Mijnders