BNR Carrieretip 3: Pas op voor vakantiekriebels!
BNR Carrieretip 3: Pas op voor vakantiekriebels!
27 augustus 2008 
0 min. leestijd

BNR Carrieretip 3: Pas op voor vakantiekriebels!

Ik kom regelmatig mensen tegen die zo van hun werk balen, dat ze op de eerste dag na hun vakantie weer gauw een nieuwe vakantie boeken. Dan hebben ze iets om naar uit te kijken. Iets om hun werk mee te overleven. Volgens mij is de mate waarin je uitkijkt naar je vakantie, een goede graadmeter om te bepalen of je nog op de goede plek zit.

Hoeveel dagen tot mijn vakantie?

Als je elke dag berekent hoeveel dagen je nog moet, moet je jezelf twee dingen afvragen:
1. Hoe vind ik een andere baan?
2. En hoe zo snel mogelijk?

Natuurlijk is er niets mis mee om uit te kijken en te genieten van je vakantie, maar ik vind het heerlijk om ook naar mijn werk uit te kijken en ervan te genieten. En ik weet dat het voor iedereen mogelijk is om werk te hebben waar je zo van geniet dat het kan wedijveren met je vrije tijd. Zodat je volmondig, tijdens je vakantie, zegt: ik ben echt weer aan mijn werk toe!

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen