TalentFirst Nederland BV

TalentFirst Foundation

‘Werkgeluk voor iedereen.’

Er zijn mensen die verbetering in hun arbeidsomstandigheden, toekomstperspectief en werkgeluk willen. Maar die door omstandigheden niet de begeleiding kunnen krijgen die ze nodig hebben om concrete stappen te kunnen zetten. 

Missie

Gelukkig te zijn in wat we doen, een zinvol leven te hebben: wij geloven dat dat het hoogste doel moet zijn in het leven. En dus ook in ons werk. Werk kan je maken of breken, want we besteden bijna net zoveel tijd aan ons werk als aan onze kinderen, aan onze relatie of onze vrienden. Soms zelfs meer. 

De invloed van ons werk is groot: van het juiste werk word je gelukkig, van het verkeerde werk word je ziek. Wij gunnen iedereen werkgeluk, ook de mensen die door omstandigheden niet de begeleiding kunnen krijgen die ze nodig hebben om gelukkig te worden in hun werk. Daarom is de TalentFirst Foundation opgericht. Om werkgeluk voor iedereen in Nederland bereikbaar te maken.

Bestuur

Liesbeth Jansen

secretaris

Mary Nap

penningmeester

Huub van Zwieten

voorzitter

Onze doelstelling is dat wij elk jaar meer mensen het werkgeluk laten ervaren door onze trajecten in het kader van: vitaliteit, stress- en burnout preventie, werkgeluk, loopbaankeuzes, loopbaanmogelijkheden, ontwikkeling van vaardigheden en skills, leiderschaps ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. 


Meer info? Mail naar: liesbeth@talentfirst.nl