Gashouder Challenge #1 van 50: Avond van de Overvloed
Gashouder Challenge #1 van 50: Avond van de Overvloed
03 oktober 2009 
1 min. leestijd

Gashouder Challenge #1 van 50: Avond van de Overvloed

Ik ben op een missie. En ik heb nog 50 dagen om deze te volbrengen. In 50 dagelijkse blogberichten doe ik daarom verslag van mijn uitdagingen op weg naar dat, wat volgens sommigen gekkenwerk is:

Avond van de Overvloed

Op 20 november een groots seminar en een feest dat zijn weerga niet kent. In de mooiste en ingewikkeldste locatie van Amsterdam: de Gashouder.

Het seminar wordt de levende versie van mijn boek ‘Marijn Is Klaar Met Werken’: de deelnemers maken mee wat de hoofdpersoon in mijn boek meemaakt en wat leidt tot zijn droombaan.

Het feest wordt de Avond van de Overvloed: een gratis feest, betaald door mij en mijn vrouw, voor mensen die rondom het feest minimaal 100 euro aan een goed doel schenken. Waarom? Omdat geven aan een goed doel een basisbehoefte is, en omdat feesten dat ook is. En door beide behoeftes te combineren, maken we mogelijk dat een veelvoud van ons eigen geld bij goede doelen terecht komt.

Cool he?

En waar sta ik nu? Nog volledig aan het begin. Er is nog niets. Nou, ja, bijna niets. De gashouder is gereserveerd. Met Frouke van Franje zijn we alles in stelling aan het brengen, weten we wat het ongeveer kost, hebben we het plan en oriënteren we ons op verdere partijen, zoals een producer en samenwerking met een feest wat de dag erna geprogrammeerd staat.

Qua seminar: De eerste toezeggingen van mensen uit mijn boek heb ik. Vitae heeft wellicht interesse om mee te doen, vanuit TalentFirst is er enthousiasme…
Qua feest: iedereen vind het idee geweldig! De url is in aanvraag, een simpele site under construction, en kleine denktank vormt zich met ideeen, sponsors, invulling van het programma, etc.

En met Elsevier congressen willen we op de avond ervoor een seminar organiseren met mij en Ralf Knegtmans. Dit kan helpen in het totaalplan, om de kosten voor de rest te reduceren.

Iedereen vind het geweldig. Maar toch raden de meeste mensen het af. Te kort dag en een te groot risico. Te veel, te ingewikkeld en te snel…
En ik zet het toch door.

Vorig jaar hebben we in de Gashouder de Mega Monster Droombaandag georganiseerd en ik ben hooked! Die ruimte, die omvang, die grootsheid. Helemaal mijn ding! Kijk maar opt het filmpje, dan zie je waarom ik ervoor ga!

Impressie van een DroomBaanDag® from Huub.

Hoe nu verder?

Alles bedenken, regelen, aan elkaar knopen!

Qua seminar: de juiste propositie, het programma, de mensen uit het boek benaderen, partners vinden en deelnemers werven. De naam van het event moet beter! En dan vol de promotie en verkoop in met zoveel mogelijk slimme partners! GAAN!!

Qua avond van de overvloed: verhaal goed afmaken, ontwerper voor een logo vinden, flyer maken, website afmaken, pers, publiciteit, optredens (Armin?), sponsors voor drank, hapjes, inrichting, acts, etc. OOK GAAN DUS!!

Algemeen: vergunningen regelen, techniek afstemmen, inrichting, hulp van zoveel mogelijk mensen….

Delen is vermenigvuldigen toch?
Heb je suggesties?

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Anoniem
Door

Anoniem

op 03 Oct 2009

Zeg me, waarom wil ik dit weten? Wanneer vertel je me echt iets wat mijn ballen doet jeuken?

Wannneer ga jij echt doen waar je voor geboren bent, ipv slappe marketing verhaaltjes houden.

Jij bent een komiek. Leef daar eens naar. Ga de hort op. Laat 'merken' met rust en GA LEVEN. Zuipen, grappen maken, en HET PODIUM OP met die donder.

Geen droombaandag meer, maar clown zijn.

Ok?

Afgesproken!

(want anders lieg je alleen maar)

Groetjes,
Freemason

Huub van Zwieten - DroomBaanGoeroe®
Door

Huub van Zwieten - DroomBaanGoeroe®

op 04 Oct 2009

Ha, anoniem, goed dat je me scherp houdt!

Reactie plaatsen