Het geheim van de kunst van het werken
Het geheim van de kunst van het werken
13 december 2010 
0 min. leestijd

Het geheim van de kunst van het werken

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Marjolijn
Door

Marjolijn

op 13 Dec 2010

Inspirerend filmpje hoor! Heb er met plezier naar gekeken en ben weer helemaal gemotiveerd om verder te gaan met mijn zoektocht naar mijn droombaan! Het gaat vast lukken!

Martijn
Door

Martijn

op 14 Dec 2010

Geweldig filmpje! Heb meteen aantekeningen gemaakt van de verschillende stappen maar ga zeker nog een keer beluisteren.

Ben heel benieuwd wat je gaat doen woensdag avond en ik ben er in elk geval graag bij!

Martijn
Door

Martijn

op 15 Dec 2010

Hoi Huub,

Ik vind het briljant, het virtuele droombaanreizen. Zoals je weet, heb ik daar met mijn eigen droombaanreisblog al enigzins ervaring mee. Maar met een forum, een droombaandag en een slotmeeting, wordt het natuurlijk nog veel leuker!
Ik ga er nog even een nachtje over slapen maar ga er maar alvast van uit dat ik gewoon meedoe.

groetjes,

Martijn

Result!Communicatie
Door

Result!Communicatie

op 22 Jan 2011

Heel herkenbaar! Ik ben ook op zoek naar een "droombaan" en dat is organisaties, medewerkers, leidinggevenden trainen in hun communicatie.Het ontwikkelen van een fijne werksfeer en goed werkgeverschap. Dit geeft organisaties en mensen werkelijk een boost in hun ontwikkeling en functioneren !!

Sinds 2008 verzorg ik communicatietrainingen maar helaas kan ik nog niet van bestaan. Dus op naar de toekomst. Overigens ben ik erachter gekomen dat dit mijn passie is doordat mensen in mijn omgeving mij dit hebben helpen ontdekken. Oa medecursisten op de NLPopleiding en bij de Train de Trainer.

Geef jezelf iedere dag opnieuw een mooie kans om te doen wat je graag wilt doen !

vr gr Arjan van het Ende
ende@result-communicatie.nl

Reactie plaatsen