Ik schrijf een nieuw boek, online!
Ik schrijf een nieuw boek, online!
24 mei 2008 
0 min. leestijd

Ik schrijf een nieuw boek, online!

Met Bas van de Haterd en Tom Scholte werk ik aan een nieuw boek, over jezelf online personal branden. Het boek het Personal Brand.nl, de kansen van je online identiteit.

Online

Het interessante van het boek is dat we het online schrijven. En daar bedoel ik niet alleen mee dat we met z’n drieën werken met Googel Docs om online te kunnen werken, maar ik doel op het blog personalbrand.nl waar we onze vorderingen online delen en beschikbaar maken van commentaar. Een nieuwe manier van delen, gelovend in de kracht van het internet. Practise what we preach, zeg maar….

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen