Overvloedsdag Challenge (#40 van 50): Nog 36 uur om in te schrijven!
Overvloedsdag Challenge (#40 van 50): Nog 36 uur om in te schrijven!
18 november 2009 
1 min. leestijd

Overvloedsdag Challenge (#40 van 50): Nog 36 uur om in te schrijven!

Ik ben op een missie. Nog 3 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen. Hoewel er nu nog kaarten zijn, komt het einde in zicht. We sluiten de inschrijving en het ontvangen van de donatiebewijzen op 20 nov, om 12 uur. Ben je erbij?

Spectaculaire openingsact om 20.30

De avond begin met een spectaculaire openingsact om 20.30. Zorg dat je daarbij aanwezig bent. Het is niet alleen leuk om de avond samen af te trappen, je kunt je dan ook als eerste inschrijven voor een van de workshops en behandelingen (o.a. tarot, deeksha, aura-soma, voetmassage, overvloedscoaching) die je gratis aangeboden worden. Het bomvolle programma is van begin tot eind gevuld en boeiend, dankzij niet de minste artiesten en acts, zoals de Boston Tea Party, buikdanseres Kaoutar, Brassband TOK, de DJ's schaamteloos en Karim, VJ Rakesh, Saxofonist Tom Beek en diverse verrassingen!

Dresscode: overdressed

De dresscode is overdressed. Haal je decemberglitters dit jaar wat vroeger uit de kast of kies een uitdossing die voor jou past bij dit thema. Als Romeinse god, Ganesha, als weelderige weldoener of als grenzeloze overvloedsdenker? Leef je uit. Het is jouw avond!

Gewijzigde locatie/gebouw: “Openbare verlichting/ Huis van Aristoteles"

De Avond van de Overvloed vindt plaats op het terrein van de Westergasfabriek, maar in een ander gebouw dan de Gashouder. De Tempel van Overvloed is gecreëerd in het gebouw “Openbare verlichting/ Huis van Aristoteles". Adres: Westergasfabriekterrein, Pazzanistraat 27 1014 DB (ingang ophaalbrug t.o. van Limburg Stirumstraat). Voor de routebeschrijving en parkeergegeven zie onder aan deze mail.

Wil je nog iemand meenemen; de kaarten raken op!

Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar, maar ze raken wel langzaam op. Mocht je nog iemand weten die graag wil komen, laat hem/haar dan een bewijs van donatie van minimaal 100 euro mailen aan donatie@avondvandeovervloed.nl. Adviseer dat uiterlijk vrijdag 20 november voor 12.00 te doen zodat we nog op tijd een bevestigingsmail als entreebewijs retour kunnen sturen.
Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen