Nog een paar uur tot de Dag van de Overvloed
Nog een paar uur tot de Dag van de Overvloed
19 november 2009 
0 min. leestijd

Nog een paar uur tot de Dag van de Overvloed

Ik ben op een missie. Nog 1 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Joepie, we gaan los!

Over een paar uur begint de Dag van de Overvloed! Als je nog wilt komen, heb je nog tot 12 uur om je in te schrijven en een donatie te doen. Net als al die anderen die dat al gedaan hebben. Wow, wat een gave exercitie is dit! De pagina met 'losse eindjes' is leeg. De Tempel van Overvloed staat er blinkend en sprankelend bij. Alle leveranciers, vrijwilligers, technici, sponsors en vrienden hebben hun steentje bijgedragen. Nu nog ff de laatste hand aan mijn presentatie voor morgen, een laatste belletje doen, ff in bad....en zzzzzz! Tot morgen!!
Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Manja
Door

Manja

op 24 Nov 2009

Waarom lees ik dit 4 dagen (via KIva) te laat ;-) Ben benieuwd of het een succes is geworden?

Reactie plaatsen