Parkeren als passie
Parkeren als passie
01 april 2008 
0 min. leestijd

Parkeren als passie

Vlakbij mijn huis is de RAI, waar op dit moment een beurs over parkeren plaatsvind. Het is gelijk een grote chaos in de wijk…

Verschillende passies

Ik vind het fascinerend hoe verschillende mensen een verschillende passie kunnen hebben. Ongetwijfeld lopen er in de RAI velen rond met een passie voor het oplossen van parkeerproblemen. Ik denk dat veel andere mensen zich daar weer niets bij voor kunnen stellen.

Ik kan me daar van alles bij voorstellen: Al jaren lang verbaas ik me erover dat er nooit iets is uitgevonden waardoor je de lege plekken tussen geparkeerde auto’s, die te klein zijn om een auto in te parkeren, kunt gebruiken. Iets van een doorschuifsysteem (je kent die spelletjes met die schuifvakjes) of een zijwaarts inparkeersysteem. Dat moet toch kunnen!

Passie ontwikkelen

Het feit dat mij dit al letterlijk jarenlang fascineert, betekent dat ik er een passie voor heb of voor zou kunnen ontwikkelen. Ik weet zeker dat er niet veel anderen zijn met dezelfde fascinatie, wat mij dus een belangrijk concurrentievoordeel op zou leveren. Een eitje dus, om daar mijn droombaan in te vinden. De eerste stap zou die beurs in de RAI zijn.
Tis dat ik mijn droombaan al heb……

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen