Reis je mee naar Zuid Afrika?
Reis je mee naar Zuid Afrika?
19 oktober 2015 
1 min. leestijd

Reis je mee naar Zuid Afrika?

Woensdagochtend vertrek ik met ons hele gezin voor zes maanden naar Kaapstad, Zuid Afrika. We volgen onze langdurige wens om ons even uit het Amsterdamse terug te trekken en nieuwe avonturen mee te maken.  De kinderen gaan lokaal naar school. Mijn vrouw Wien gaat zich inzetten voor Health Promotors, een educatieve NGO. We wonen de eerste maanden in Sea Point, vlakbij het strand in het midden van de stad.

Nieuwe avonturen

Hoe mijn avonturen zich daar gaan vormgeven laat ik nog open:
  • Wellicht ga ik aan de slag met TalentFirst Kaapstad;
  • Ongetwijfeld ga ik ondersteunen in een van de townships;
  • Misschien ga ik op afstand de 'Thank God It's Monday' beweging uitbouwen;
  • Een DroomBaanHotel aan de oceaan klinkt ook niet slecht;
  • Of misschien loop ik wel tegen totaal iets anders aan....
Ik blijf online actief voor TalentFirst in Nederland, met onder andere mijn maandelijkse webinars. Ook kom ik nog een paar keer een aantal dagen terug, voor belangrijke klantevenementen. Zoals ik al eerder heb gedaan tijdens leuke exotische trips over de wereld, deel ik ook dit keer mijn avonturen, middels regelmatig verslag aan een select gezelschap die dat waardeert. Als jij je daartoe aangesproken voelt, meld je hier aan voor de Zuid Afrikaanse updates. Op die manier reis je een beetje met me mee...

Mocht je nog leuke contacten hebben in Kaapstad, bijvoorbeeld van inspirerende ondernemers die ik absoluut moet ontmoeten, dan zou ik een introductie zeer waarderen! Het lijkt me top om ideeen en inspiratie met elkaar te delen, dus ik wil daar graag op af.

Ik ga nu snel verder met koffers pakken!

Klik hier om mee te reizen

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen