Reis je mee naar Zuid Afrika?
Reis je mee naar Zuid Afrika?

Woensdagochtend vertrek ik met ons hele gezin voor zes maanden naar Kaapstad, Zuid Afrika. We volgen onze langdurige wens om ons even uit het Amsterdamse terug te trekken en nieuwe avonturen mee te maken. 

De kinderen gaan lokaal naar school. Mijn vrouw Wien gaat zich inzetten voor Health Promotors, een educatieve NGO. We wonen de eerste maanden in Sea Point, vlakbij het strand in het midden van de stad.

Nieuwe avonturen

Hoe mijn avonturen zich daar gaan vormgeven laat ik nog open:

  • Wellicht ga ik aan de slag met TalentFirst Kaapstad;
  • Ongetwijfeld ga ik ondersteunen in een van de townships;
  • Misschien ga ik op afstand de ‘Thank God It’s Monday’ beweging uitbouwen;
  • Een DroomBaanHotel aan de oceaan klinkt ook niet slecht;
  • Of misschien loop ik wel tegen totaal iets anders aan….

Ik blijf online actief voor TalentFirst in Nederland, met onder andere mijn maandelijkse webinars. Ook kom ik nog een paar keer een aantal dagen terug, voor belangrijke klantevenementen.

Zoals ik al eerder heb gedaan tijdens leuke exotische trips over de wereld, deel ik ook dit keer mijn avonturen, middels regelmatig verslag aan een select gezelschap die dat waardeert.
Als jij je daartoe aangesproken voelt, meld je hier aan voor de Zuid Afrikaanse updates.
Op die manier reis je een beetje met me mee…

Mocht je nog leuke contacten hebben in Kaapstad, bijvoorbeeld van inspirerende ondernemers die ik absoluut moet ontmoeten, dan zou ik een introductie zeer waarderen! Het lijkt me top om ideeen en inspiratie met elkaar te delen, dus ik wil daar graag op af.

Ik ga nu snel verder met koffers pakken!

Klik hier om mee te reizen

Over de schrijver
“Succesvol voorbeeld van z’n eigen theorie; als ondernemer, vader en inspirator.“ Huub praat vanuit zijn ervaring bij klanten en vanuit een verleden in het bedrijfsleven. Huub van Zwieten laat mensen zien hoe hard werken én 365 vakantiedagen samen kunnen gaan. Hij geeft daar met zijn 25 collega’s van TalentFirst zelf het voorbeeld in. Met zijn klanten deelt hij het krachtige en toch eenvoudige geheim: door je passie en talenten in te zetten ten behoeve van anderen, ontdek je de snelste route naar duurzaam succes en geluk. Huub is oprichter van Talentenbureau TalentFirst, en verzorgt lezingen, boeken, trainingen, workshops en talentenprogramma’s. Voor bedrijf en particulier, van 10 tot 2500 personen. Huub’s inspirerende inbreng toont hoe het voor iedereen mogelijk is om keuzes te maken op basis van je persoonlijke passies, wensen, dromen, drijfveren en talenten. Je ontdekt hoe je meer profijt kunt hebben van je unieke persoonlijkheid. En hoe je je werk en leven zo kunt vormen dat het je energie geeft in plaats van energie kost. Omdat het leven te kort is om met minder genoegen te nemen. Huub's onderwerpen: - de kunst van het motiveren - werken zonder dat het voelt als werken - leven vanuit je talenten - persoonlijk en zakelijk succes en geluk - doen waar je goed in bent - uniek zijn in de praktijk - meer rendement uit talent - effectiever genieten van je uniekheid - van functionaris naar persoonlijkheid - leven vanuit je volle mogelijkheden! - meer lol en plezier!
Reactie plaatsen

TalentFirst gebruikt cookies