Zo wordt ondernemen wel erg makkelijk!
Zo wordt ondernemen wel erg makkelijk!
04 oktober 2015 
0 min. leestijd

Zo wordt ondernemen wel erg makkelijk!

Droombaan

Fascinerend hoe wij in een tijd van zoveel mogelijkheden leven. Het lijkt makkelijker dan ooit, om je eigen droombaan te creëren. Door de techniek en de verbonden wereld, liggen kansen voor het grijpen. Met nieuwe businessmodellen als friendchise en netwerkorganisaties en innovatieve financieringsconstructies als crowdfunding, kan in deze tijd. Dit was enkele jaren geleden ondenkbaar.

Nederlands platform

Volgende week is de aftrap van een interessant Nederlands platform, waarmee online ondernemen makkelijk wordt gemaakt en bereikbaar is voor iedereen. Zowel fulltime als part time (naast je huidige baan) zou je door dit unieke concept kunnen gaan ondernemen zonder ingewikkelde constructies, kvk-inschrijving, voorraad beheer of een grote investering. 

Zorgvuldig uitgekozen producten van Nederlandse bodem, duurzaam en biologisch verantwoord, worden direct verkocht van de producent naar de afnemer. Dit zonder alle (kostbare) tussenstappen die in een normaal verkoopproces zit. Ondernemers/ co-founders in deze start-up, helpen elkaar om succesvol te zijn en door te ontwikkelen.

Een (financiële) uitgang

Het zou wel eens de (financiële) uitgang kunnen zijn, voor mensen die zich opgesloten voelen in een dramabaan of verkeerde carrière. Wat niet veranderd is en ook nooit zal veranderen, is dat succes nooit lukt zonder passie en hard werken. Maar deze tijd maakt wel mogelijk dat je dat op meer en op nieuwe manieren kunt doen!

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen