Gashouder Challenge (#2 van 50): Het begin is er
Gashouder Challenge (#2 van 50): Het begin is er
03 oktober 2009 
in doen
1 min. leestijd

Gashouder Challenge (#2 van 50): Het begin is er

Ik ben op een missie. Nog 49 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Rishis

Saskia, van Rishis, is enthousiast om mee te doen met het vormgeven van het feest. En dat kan ze als geen ander, getuige haar eigen full moon parties en andere festiviteiten. Super!
Ze kwam ook gelijk met een groot aantal ideeën en acties om het een succes te maken. Fijn om haar inspiratie erbij te hebben! Misschien moet ik met een paar mensen een MasterMind vormen om te komen tot de beste ideeën. Duidelijk is dat we ook een producer nodig hebben die op de avond zelf alles aan elkaar knoopt.

Logo en een flyer

Tessel bood aan om een logo/ flyer te ontwerpen, waarover ik ook met Daan een afspraak heb. En ook via Twitter kreeg ik van diverse kanten hulp aangeboden. Leuk! Dan kunnen we naar een nieuwe versie van de snel in elkaar gezette flyer door mezelf.

Vanavond een concreet exploitatievoorstel mailen naar Frederique van Elsevier congressen voor het seminar op de dag voor de 20e, met Ralf Knegtmans. Ook aan haar een voorstel doen voor cost-per-sale advertising via het Elsevier netwerk.

Overdressed

De komende week gaat het erom spannen. Met Jasper, van Awakenings, dinsdag een afspraak. Hij kan ons vertellen of het allemaal haalbaar is in de termijn die we hebben. Ook met Meubelstukken contact hebben deze week. We willen graag met hen delen in de kosten van de techniek (geluid en licht), omdat zij een feest op de 22e hebben. Hoop dat ik Joost van B. kan interesseren in the good cause, misschien wil hij meedoen. Onze DRESSCODE: OVERDRESSED moet hem aanspreken!

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen