Carrièrestap

De volgende STAP-ronde is op 15 november.

Zes krachtige programma's - kosteloos via STAP

Door een samenwerking met het opleidingsinstituut voor volwassenen 'I Am college', bieden wij zes krachtige programma's aan, die je kosteloos kunt volgen, dankzij de STAP subsidie van de overheid. Profiteer hiervan en kies het programma wat het best bij jou past!
Ontdek ons aanbod


Personal Branding - Het Merk Ik

Je wordt toch wel in een hokje gestopt, bepaal dan zelf welk hokje. En zet jezelf neer als merk in de (arbeids) markt. Op basis van de best-seller "Het Merk IK (r)".

Geweldige sales - de explosieve groeiformule

Leer hoe jij op jouw manier je klanten kunt verleiden, verwennen en verbinden en aan welke knoppen je moet draaien voor explosieve groei.

Expert Online Ondernemen 

met ChatGPT en LinkedIn Social Selling

Stap in de wereld van Social Selling & ChatGPT. Ontdek de tools die bij jou passen, breid je netwerk uit en creëer inspirerende content die verkoopt.

Opstartcursus Online Ondernemen -  

Doe het op jouw manier!

Zet de eerste stap naar een succesvolle online onderneming die 100% aansluit bij wie jij bent. Kies jouw ideale business model en zet je ideeën om in resultaten. 

Onderneem het maar:

zet je eigen bedrijf op!

Ondernemer zijn is fantastisch! Ontdek wat er nodig is om een eigen bedrijf op te zetten, zelf aan het roer staan en de volle verantwoordelijkheid te hebben.

Professionaliseer je presentaties door storytelling

Hoe komt het toch dat jij jouw publiek niet kunt overtuigen van jouw verhaal? Wij hebben de code van Hollywood gekraakt en wat blijkt? Verhalen vertellen kan je leren! 

Bij TalentFirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. Veel  mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 22 jaar helpen wij hier onze klanten mee. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

De cursus is identiek aan onderdelen van de erkende voltijdopleiding Young Professional of Young Entrepreneur Brand Building (kwalificatiedossier Marketing & Communicatie Specialist) van I AM College, met crebonummer 25727. Na het succesvol afronden van deze cursus kan vrijstelling worden verkrijgen indien men de diploma-route volgt van de volledige opleiding. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangt een deelnemer een waardedocument waarbij geen sprake is van graadverlening

23 jaar

TalentFirst

> 100.000

tevreden klanten

4.000+

individuele klanten in 2022

> 150

coaches en trainers

Zij gingen je voor! Bekijk hun ervaringen:

Super resultaten van anderen:

Lonneke Kallemein
"Het traject wilde ik gebruiken om de afweging te maken om eindelijk voor mijzelf te beginnen wat al lang in mijn hoofd speelde. En toen kwam er een reorganisatie bij mijn bedrijf. Het werd nu een zoektocht naar of andere werkgever of zelf iets starten. Mijn coach Miriam heeft mij hierbij fantastisch begeleid. Tijdens onze gesprekken wist ze de juiste prikkelende vragen te stellen. Mede door dit traject te doorlopen, heb ik met veel vertrouwen gesprekken gevoerd en heb ik vol overtuiging kunnen kiezen voor mijn nieuwe werkgever!"
Kim van Rozelaar
"Inhoudelijk goede gesprekken gehad met hele goede tips en tricks.
De snelheid waarmee Peter mij voorzag van informatie omtrent de zoektocht naar nieuw werk, tricks t.b.v. solliciteren of überhaupt het meehelpen zoeken naar meer informatie was fantastisch. Ik ben wat wijzer geworden over mijzelf, mijn doelen en mijn competenties. Ik kan hier verder mee. Mijn zelfvertrouwen is verder gegroeid."
Annemarie Worp
"Mijn coach wist via TalentFirst mij op de juiste manier te motiveren. Ik wist niet meer wat ik wilde, maar Saskia wist mij via de juiste weg te enthousiasmeren. Dit traject heeft mij verder gebracht in de doelen die ik zou willen halen. De opdrachten sloten daarbij perfect aan. Daarnaast was Saskia niet oordelend, maar een luisterend oor en wist welke aanpak ik nodig had. Kortom een geweldig traject met een perfecte coach."
Cornelis Lexmond
"De arbeidsscan en drijfverenscan heeft mij inzicht gegeven in waar ik nu sta, aan welke functies ik dit kan koppelen en hoe groet de arbeidskansen hierin zijn. Saskia Vos bleek een ervaren en toegewijd coach die mij wist uit te dagen en van adviezen te voorzien hoe ik hiermee verder kan. Zinvol en dankbaar kijk ik terug op dit traject en de inzet van Saskia."
Marije Visser
"Ik heb dit traject als super waardevol ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en samen met Saskia een 5-jaren plan gemaakt voor mijn carrière. De begeleiding was zeer professioneel, warm en stimulerend. Ik ben heel blij dat ik hier aan mee heb gedaan."
Suzanne Baalman
"Het programma van TalentFirst kan ik iedereen aanraden. Het is echt een cadeau aan jezelf. Het online programma heeft leuke opdrachten om jezelf en je wensen nog beter te leren kennen. (...) De coaching van Marian zorgde ervoor dat ik ook echt van dromen naar doen durfde te gaan. Inmiddels ben ik druk met verwezenlijken van mijn ultieme droombaan en ze enorm dankbaar."

"Het programma van TalentFirst kan ik iedereen aanraden"