Verdiepende trainingen DISC & Drijfveren

Verdiepende DISC Trainingen 

Volg één van onze verdiepende trainingen en maak de volgende stap! Nog niet gecertificeerd? Klik op de button hieronder voor meer informatie over de certificeringstraining

3-daagse Verdiepingstraining                    Teams trainen met DISC

Train jij teams in organisaties om prettiger en effectiever samen te werken? DISC is een fantastische tool om in te zetten.

In deze training leer je alle ins en outs over hoe je DISC in een team inzet. Je leert hoe je je training ontwerpt, hoe je verbinding en veiligheid creëert, hoe je om kunt gaan met weerstand, hoe je de deelnemers leert reflecteren op hun communicatievoorkeuren, wat je kunt doen wanneer de sfeer omslaat… En uiteraard heel veel werkvormen en oefeningen!

Investering: € 1797,00 (exclusief BTW)

2-daagse Verdiepingtraining                 Coachen met DISC

In deze training leer je diverse methodieken waarmee je een DISC profielgesprek kunt houden en je ontdekt hoe je een vervolgtraject vorm kunt geven.


Daarnaast krijg je inzicht in hoe je je coachee zelf de regie over zijn proces laat houden. Je ontdekt wat je kunt doen wanneer een coachee het niet eens is met zijn profiel of miscommunicatie vooral buiten zichzelf legt. Je leert werkvormen die je kunt inzetten bij veel voorkomende vragen bij elke DISC-stijl. Ook ga je veel oefenen en krijg je feedback op wat er al goed gaat en waar je aan kunt scherpen.

Investering: € 1347,00 (exclusief BTW)