Zoveel levenskunstenaars via LinkedIn
Zoveel levenskunstenaars via LinkedIn
19 oktober 2008 
0 min. leestijd

Zoveel levenskunstenaars via LinkedIn

Vandaag weer mooi de kracht van LinkedIn ontdekt. Met een mail aan al mijn 400+ LinkedIn contacten (aan de ge-exporteerde e-mailadressen) deed ik bijgaande oproep voor mijn boek ‘Werken als Levenskunst’.

De kracht van je sociale netwerk

Hoewel het zondag is, heb ik een paar uur na het verzenden van de mail al meer dan 20 heel interessante reacties gekregen. Een supervoorbeeld van de kracht van je sociale netwerk! (waarover mijn boek Personal Brand.nl gaat, wat in de laatste fase is…)

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen