Eerste stap

Kies hieronder jouw e-boek, webinar, podcast of online programma en zet de eerste stap naar jouw droombaan 

Voel je vrij om gewoon alles te nemen wat jou aanspreekt. Profiteer en leer.

Gratis inspiratie uit downloadable e-boeken

Lekker Werken Boek

'Lekker, werken' 

Huub van Zwieten heeft precies  ontrafeld hoe werkgever en werk-nemer samen werk magisch kunnen maken. Hoe, lees dat in dit boek!

10 tips voor 'n onweerstaanbaar CV

De korte samenvatting van het boek "Onweerstaanbaar CV": leer in 10 tips de essentie

365 vakantiedagen

Ontdek je eenvoudig hoe werk niet meer als werk hoeft te voelen, hoe je kan uitkijken naar de maandag ochtend en hoe je dagelijks fluitend naar je werk kunt gaan. 

Hoe je wereldwijd verkoopt zonder grote investeringen of vast werkplek. Leer van Bas Urlings, die dit zelf al jaren in praktijk brengt

Online programma's om gratis deel aan te nemen:

Droombaanreis

In de Droombaanreis ga je voor 30 dagen op reis met TalentFirst. In deze online-reis presenteren we je dagelijks een opdracht, inzicht, oefening, webinar, actie of verrassing. Hiermee helpen we je om tot de juiste stappen richting je droombaan te komen. Je zult zien dat in deze zeer laagdrempelige opzet het leuk en makkelijk is om in actie te komen. En om jezelf weer dat leukere leven te geven, waarin jij zelf ook weer de leukste versie van jezelf wordt. Wacht niet langer, het leven is NU!Mindsetflix

Bij MindsetFlix geef je jouw leerproces een boost. Onze mini-cursussen zijn gebaseerd op wereldwijde bestsellerboeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je krijg hierdoor op een toegankelijke en snelle manier toegang tot de meest krachtige en waardevolle (levens)lessen van wereldwijde leermeesters. Onze cursussen worden aangeboden vanuit verschillende categorieën, zoals Ondernemerschap, Mindset, Liefde en Relaties, Carrière, Gezondheid, Psychologie, Geld, enz. Hierdoor kan jij onbeperkt blijven groeien, zowel privé als zakelijk.

Luister naar onze experts, in hun podcasts

De 'Ondernemen op slippers' podcast

Bas Urlings, ook wel “Ondernemer op Slippers” genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen. Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Hij is founder van Dwarfs, en ambiteuze start-up die succesvolle merken opkoopt op Marketplaces. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 54 Miljoen.

Wekelijks op woensdag produceert Vrijheid Vastgoed de podcast: “Zo word je steenrijk”. Het doel van de podcast is om jou te inspireren en om praktische tips te geven om jouw leven op meerdere vlakken te verrijken. Want ondanks dat de naam misschien anders doet vermoeden gaat deze podcast niet alleen over stenen en vastgoed en ook niet alleen over rijk zijn en vermogen opbouwen. Want ieder zijn definitie van steenrijk zijn verschilt!

Podcast 'Fluitend naar je werk' 

Een serie interviews door Huub van Zwieten, over fluitend naar je werk gaan. 

Met ondernemers, werkgevers, levenskunstenaars, coaches, trainers, HR directeuren en managers, uitmuntende performers en paradijsvogels.

Ep # 77 Danielle van Alewijn - CHRO at Swapfiets