Coach Middenmeer Coach Anne-Kee Moors - TalentFirst
arrow_drop_up arrow_drop_down

Coach Anne-Kee Moors

Coach in Middenmeer-Schagen


Ik coach ondernemende mensen en menselijke ondernemers/managers, of juist mensen die dit graag zouden willen zijn. Samen met jou kijken hoe je vooruit zou kunnen bewegen en hoe jij je doel kunt bereiken. De verandering die je zoekt zit al in jezelf, maar soms kun je daar niet bijkomen. 


De ruime ervaring die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven en als ondernemer combineer ik met opleiding en ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. Door die combinatie werk ik resultaatgericht met zorg en aandacht voor iedereen in het proces.


Ik hou van mensen. Ik heb vertrouwen in de mogelijkheden van mensen. Als coach is er voor mij niets leuker dan het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Ik combineer mijn betrokkenheid en warmte met professionaliteit en structuur, en dit alles met een vleugje humor.


Ben je benieuwd of coaching iets voor jou kan betekenen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken of ik als coach bij jou pas, stuur mij gerust een mailtje.

Specialisaties van Anne-Kee

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach

TalentFirst gebruikt cookies