Coach Amsterdam Carla de Waal - TalentFirst
arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Amsterdam Carla de Waal

Coach Carla de Waal

Coach in Amsterdam


Carla heeft uitgebreide ervaring als managementconsultant en executief coach, haar ervaring strekt zich uit over een breed veld van advies, coaching en training bij internationale (non)profit organisaties, zoals banken, ministeries, start-up’s  en ngo’s  

 

Vanuit haar enthousiasme voor zeilen maakt ze binnen haar interventies gebruik van de ervaringen die ze als oceaan-zeilster heeft opgedaan. Ze weet als geen ander dat deze sport altijd om weerbaarheid en wendbaarheid vraagt, waarbij zelfinzicht van grote toegevoegde is. Pas dan kan iemand bij veranderingen eigen verantwoordelijkheid nemen en vanuit ontspanning met iedere gewenste of ongewenste verandering omgaan. 

 

Het inzetten van een van haar twee zeiljachten als middel tot zelfinzicht en als leerversneller tijdens coaching sessies is op aanvraag mogelijk. 

 

Ervaring
Carla's ervaring bevindt zich met name binnen grote organisaties waarbij ze op directie- en managementniveau acteert. Haar focus ligt in al haar trajecten op het behalen van gewenste resultaten en het creëren van verandering van perspectief, waardoor inzicht wordt gekregen. Haar manier van werken kenmerkt zich door rust, helderheid en concreet benoemen wat ze waarneemt.

 

Referenties 

Klanten ervaren Carla als nuchter en doelgericht. Ze stelt existentiële vragen en houdt mensen en organisaties middels actiegerichte interventies een spiegel voor. Met haar didactische, economische en gedragsdeskundige achtergrond onderscheidt zij zich als allround partner.

 

Carla combineert Oost en West in een overkoepelende visie op werk en leven. Naast haar Westerse opleidingen is ze gecertificeerd Heartmath® coach, Shin Do docent (master), Vinjasa flow yoga docent, mindfulness trainer, Reiki practitioner (tweede graad), EIK coach (Enneagram Integratiekunde Coach) en heeft ze zich verdiept in verschillende meditatiemethoden zoals Vipassana en Tibetaans Boedhisme (Rigpa).


"You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore."

- Christopher Columbus

Specialisaties van Carla

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach

TalentFirst gebruikt cookies