Coach Krimpenerwaard Petra de Jong - TalentFirst
arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Krimpenerwaard Petra de Jong

Coach Petra de Jong

Coach Krimpenerwaard


Ik ben een relatiebouwer, energiek, ondernemend, nieuwsgierig, leergierig, bezielend commercieel en noem de dingen bij de naam. “Niet lullen maar Poetsen” is mijn credo. Een directe, eerlijke Rotterdamse vrouw, die graag haar mouwen opstroopt en aan de slag gaat. Vooral in staat om de verbinding én daarmee het verschil te maken.


Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat mensen hun talenten benutten, om zichzelf en anderen beter te maken en om organisaties te ontzorgen in de breedste zin van het woord. Ik ben een expert binnen het Sociaal Domein en ken heel veel partijen vanuit zorg, onderwijs, publiek en privaat. Ik ben een relatiemanager in hart en nieren.


Mensen én organisaties met elkaar te verbinden, kansen creëren, het beste uit mensen én organisaties halen, goed luisteren naar de behoefte en vooral te investeren in de relatie, daar ligt mijn kracht. Ik geef graag trainingen aan vrouwen, die door het glazen plafond willen breken en help ze met hun onderhandelingen. Verder geef ik trainingen over giftige communicatie en help ik je met je loopbaan als loopbaanadviseur.

 

Trotse moeder van twee prachtige zonen waarvan de jongste als 1,5 jaar in Australië aan het reizen en werken is en de oudste sinds maart dit jaar samenwoont en al 27 jaar getrouwd met Hugo. Mijn reis door Australië vorig jaar heeft voor mooie inzichten gezorgd en voor mijn stap naar zelfstandig ondernemerschap. Hugo en ik wonen samen met Zwitserse herder Doutsen Kroes in de prachtige polder van de Krimpenerwaard. Ik ben een fanatieke yoga-beoefenaar, reis graag, geniet optimaal van het leven en wil iedere dag leren en inspirerende mensen ontmoeten.

Specialisaties van Petra

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach

TalentFirst gebruikt cookies