Coach Amsterdam Selen Bernink-Balci - TalentFirst
arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Amsterdam Selen Bernink-Balci

Coach Selen Bernink-Balci

Coach in Amsterdam


Selen is een ervaren business mediator en dialoogbegeleider, (team)coach en bevlogen trainer op het gebied van effectieve communicatie, conflicthantering, persoonlijk leiderschap, omgaan met weerstand en heftige emoties, en coachings-en mediationvaardigheden voor groepen en individuen.


Haar motto is: Zonder wrijving geen glans! De juiste vragen stellen, goed luisteren en rust creëren, creatief denken, verrassen, uitdagen, mensen weer in (werkbare) oplossingen laten denken waar je (als team) mee aan de slag gaat. 


Zij houdt zich in het bijzonder bezig met het begeleiden van moeilijke processen in samenwerkingsverbanden en in groepen. Selen biedt ondersteuning in persoonlijke en professionele ontwikkeling en zet je in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Een combinatie van inhoud en vorm. 


Haar aanpak is er op gericht om onbewuste patronen bewust te maken en te komen tot effectieve communicatie. Zij begeleidt professionals in onderhandelingen, omgaan met diversiteit, leidinggeven en conflicthantering. 


Zij biedt op een constructieve manier begeleiding bij de bewustwording, herkenning en verandering van professionele vermogens. Hierbij komen thema’s zoals het maken van keuzes, zicht krijgen op de eigen kwaliteiten, zelfvertrouwen en het benutten van de creativiteit centraal te staan. 

Specialisaties van Selen

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach

TalentFirst gebruikt cookies