Coach Nijmegen Walter Fauser

Coach Walter Fauser

Coach in Nijmegen


Mijn communicatie is open en zorgt direct voor verbinding en contact. Een aanjager die graag de regie neemt waar nodig. Enthousiast, gedreven, secuur en een scherp oog voor detail. Humor en plezier zijn voor mij de olie in de motor. Mijn leeftijd staat voor mijn kennis en ervaring. Mijn energie, dynamiek en nieuwsgierigheid houden mij jong en scherp. Betrokken, pro‐actief, de koers uitzetten, doorpakken en zaken afmaken. Maar ook het 'onderbuikgevoel' volgen zonder te vergeten de inhoud te toetsen.


Ik kom het beste tot mijn recht in een commerciële rol in 'solution selling' en 'consultative selling'. Business Development, acquisitie en new business. Een functie waarin persoonlijke aandacht, het aangaan en onderhouden van een echte relatie, klantgerichtheid en klantbeleving leiden tot samenwerking en samen zaken doen. Anderen waarderen mijn creativiteit en mijn onderscheidende en verrassende oplossingen die echt van toegevoegde waarde zijn. Verbanden leggen en kansen zien die anderen niet zien. Pionieren, lef tonen en net die stap extra geven.

Mensen

Samenwerken is een kernbegrip. Mensen voelen zich veilig bij en gewaardeerd door mij, waardoor ze gemakkelijker in beweging komen. Een fijne sfeer en verbinding dragen hieraan bij. Dit brengt mij in staat om alle lagen van de organisatie mee te krijgen. Door te inspireren en te motiveren laat ik mensen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en kan ik het beste bij ze naar boven krijgen. Er is ruimte voor feedback en leren van elkaar. Een luisterend oor en oprecht aandacht geven ook als de ander er niet om vraagt.

Jouw organisatie

 Mooie prestaties worden geleverd binnen een organisatie die dynamisch, ambitieus en innovatief is. Ze heeft affiniteit met commercie en is resultaatgericht. Een organisatie met collega's die open, enthousiast en gemotiveerd zijn. Waar ruimte voor eigen initiatief, bevlogenheid en trotsheid herkenbaar zijn. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en coachend leiderschap. Een organisatie waar je jezelf mag zijn en die aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling. Het is belangrijk dat er naast inspanning ook ruimte is voor plezier, humor en ontspanning. In zo’n organisatie wil ik graag werken.

Walter en werk

Walter is verkopen, presenteren, profileren, ondernemen en netwerken. Dit doe ik met veel plezier, veel voldoening en optimaal resultaat. Kennis en ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Snel nieuwe kansen creëren, bestaande contacten makkelijk uitbouwen en langdurige klantrelaties realiseren. Mijn netwerk is omvangrijk, divers en waardevol. Dit breidt zich makkelijk en snel uit. Mijn kracht is het echt benutten van commerciële kansen en het adequaat sluiten van de deal. Empathie, verbinding, sensitiviteit en analytisch vermogen zijn hierin de sleutels voor succes. Een teamspeler die zelfstandig kan werken.

Klanten

 Klanten waarderen mij om mijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Aandacht voor klantgerichtheid en klantbeleving zijn mijn kernwaarden. Ik geef je graag een gevoel van 'welkom'. De professionele gesprekspartner op alle strategische en operationele niveaus binnen de organisatie: van directie tot de werkvloer. Door 'de vraag achter de vraag' te stellen en te ontrafelen om zo tot de juiste inzichten komen. Weten wat er echt speelt. Dan maak je echt verbinding. Dit is waar ik voor sta.

Over Onder De Indruk

Onder De Indruk adviseert, begeleidt en traint organisaties, teams en personen op het gebied van de optimaal klantcontact. Wij ontwikkelen en verbeteren de klanttevredenheid, klankgerichtheid en klantbeleving.

Walter is eigenaar, trainer en coach van dit Nijmeegse bureau en haalt zijn energie uit het begeleiden en coachen van mensen en organisaties die meer klanten en opdrachten willen hebben. Hij gelooft dat een juiste passende presentatie het echte verschil maakt bij je klanten en relaties. Daarbij kijkt hij met name naar ‘Hoe je iets zegt’ waarbij je wel blijft letten op ‘Wat je zegt’.


Onder De Indruk biedt je concrete oplossingen op het gebied van persoonlijke presentatie en profilering. Wij helpen je om echt indruk te maken zodat je jouw presentatie altijd optimaal, professioneel en uniek op orde hebt. Resultaat is dat anderen jou echt kiezen en het je gunnen door jouw beste authentieke indruk. Wij verzorgen diverse trainingen en workshops, persoonlijk advies en op maat coaching. Onder De indruk is de vaste presentatie - en pitchpartner van de 'Nijmeegs Ondernemer van het jaar' verkiezing en de 'Nijmeegse Ondernemerspitch'.

Specialisaties van Walter

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach

arrow_drop_up arrow_drop_down